Hmm...

När man både har träningsvärk i mage, sida och överarmar finns i min värld bara rygg, rumpa och ben kvar; det blir med andra ord inte så långt träningspass ikväll (men iväg ska jag, skam den som ger sig när det finns motivation!).

 

Jag har lagt upp ett album med husrenoveringstema på facebook men det var skitsvårt att hitta några bra efter-bilder. Vet inte vad som är fel med mig när jag hellre fotat damm, sågspån och isolering än rent, fint, nyrenoverat toppskick… men vid nästa storstädning ska det minsann bli ändring på det! Och den som själv inte har facebook och kan se resultatet får banne mig komma och hälsa på istället, och hoppas på att städningen håller i sig till dess… Det är förresten fritt fram att göra både och! Men inte på lördag för då ska jag besöka IKEA och diverse byggvaruhus/brädgårdar.

Inte nog med att Billy Opel är med i "halvåtta hos mig" denna vecka

I och med omställningen till sommartid (ett fenomen som jag faktiskt inte förstår mig på) slöade jag framför tv:n nu ikväll; nyheterna (Olle som mötte björnen, precis som i visan) och vädret (-13 kl 08 imorgon). Just när jag skulle stänga av insåg jag att "han känner jag igen"! Det visade sig vara dagens kock, Billy Opel, i "halvåtta hos mig", som tydligen är i Mora denna vecka. Jag ringde snabbt bror J som upplyste mig om att, förutom Billy (vars autograf Joel fick på en inramad tjugolapp vid sin student), också guldsmeden Claes skulle komma på besök. Är det något jag har att tacka mina Mora-fastrar för så är det smyckena de gett mig, och som just denne Claes har gjort.

Pärlhalsbanden är dock Mios mästerverk...

Skryt och inget annat!

För idag har jag satt nytt rekord på löpbandet!
Om jag nu ska kunna bli ännu bättre innan utomhussäsongen börjar (det blir onekligen mer svårmätt då) måste jag börja nalla av uppvärmningen (5 minuters promenad i hastighet 6,5 km/h och 5 minuters jogging i 8 km/h).

Jag har aldrig varit speciellt fysisk av mig men efter graviditerna (foglossning from hell) var det än värre. För 2 år sedan, när jag skaffade tillgång till träningslokalen och Viktor var 2 månader gammal, dog jag nästan efter 5 minuter på orbitreken så jag är mycket stolt över mina framgångar sedan dess! Det svåraste är att behålla motivationen men sedan senaste rycket vid årsskiftet har jag tack och lov haft ganska bra flyt. Vikten är fortfarande inte riktigt där jag önskar men förhoppningsvis beror det mer på muskler än på midjeomfång...

5 km på 32,44 minuter - dessutom 359 kalorier "lättare".