Loppisfynd



Det finns två grejer jag alltid kollar efter på loppisar; pocketböcker och gamla fotoramar. Idag besteg jag äntligen entrén till den alltid öppna loppisen i Långsele som jag förut bara nått parkeringen till. Två fotoramar och två blomkrukor blev det. Ett helt rum med pocketböcker gjorde att jag gav upp innan jag ens börjat studera titlar då 8 timmars "chefsdag" gjort sitt för hjärncellerna idag.

Apprå på chefsdagen mötte jag idag ett mycket, mycket snyggt halsband från Snö of Sweden, och resten av kvinnan det satt på förstås, men just halsbandet har jag redan börjat önska mig!

Fotona i ramarna är förresten tagna av Fotograferna Maria & Anna i Östersund för bra är inte jag... dessutom saknar jag studio.

"Det tar sig", eller vad det nu var som pyromanen sa

All eld i världen hoppas jag att vi ska slippa för som jag sliter med detta hundratioåriga hus! Ikväll har jag både skadat huvudet och foten, dessutom verkar Mattias aldrig nöjd med det jag gör så jag gav upp tidigare än jag hade tänkt medan han fortfarande är kvar där uppe.

Framåt går det i alla fall, tack och lov! Alla nya golvåsar är på plats och som synes även nästan fyra rader med spånskivor. 

Snabbis

Hade jag inte haft klackskor skulle jag tagit en lunchpromenad idag, istället blev det naturgodis... Det är ironiskt men sant att ju mindre jag rör på mig desto mer onyttigt äter jag.

Trots att skorna satte stopp för strapatser är det ju tänkvärt att livet faktiskt inte tar slut bara för att man inte ser nånting om man går ut i Sörböle efter 19.30, utan att man ju faktiskt kan utföra sina promenader på annan tid!