Andra typer av pyssel



Medan jag isolerade ytterväggarna uppe hjälpte Mattias barnen att sätta hjul (som de tiggde till sig från farfar) på deras lådbilsbygge, så resten av dagen har de åkt och byggt med den.






Själv pysslade jag mig ett nytt smyckeskrin! Ett som verkligen rymmer allt krimskrams jag äger men inte är så bra på att variera mig med. Inklusive alla av barnen skapade pärlhalsband.

Om man som Mattias äter mycket flingor kan man just nu få rabatt på panduro. Den rabatten var jag inte sen att utnyttja, så häromdan kom ett paket med allt möjligt smått och gott med posten! Själva "skrinet" som är i vit, hård kartong var dessutom på ytterligare rea och är nu omklätt med diverse matchande scrapbookpapper. Fint blev det men det kommer att bli ännu finare i det egentliga sovrummet så småningom!


Sovrumsvyn i dagsljus...



Konstig reaktion på första nattens kyla på själva fönstret men en mer överskådlig bild av vyn utanför. Det blir bra det här, och idag står isolering på schemat, 5+ inne just nu...

Sista fönstret på plats!



Det syns inte, men den norrländska, bonniga, landsbygdsvackra utsikten utanför är vad jag snart ska vänja mig med att vakna till varje dag! Bara lite, lite mera att bygga färdigt först...!