Han gör sig i alla väder, till och med i åskskurar!

Det blev visst en bild ändå.
Finaste Limmon! #nofilter


Text och inga bilder

Blogg är ett fantastiskt media när det gäller att beskriva liv, händelser och åsikter genom antingen text (när man har tid) eller bilder (när man inte har det) och det har blivit mycket bilder nu på slutet.


Egentligen har jag inte tid nu heller men jag tar mig tid, som det så fint heter, för att jag VILL! Jag älskar ju att skriva och blogga, även om jag just för dagen hellre borde påbörja mitt sista skolårs första uppgift eftersom den ska in i mitten av nästa vecka och jag just i nästa vecka ska vistas i Östersund, Östersund, Lycksele, Lycksele och på jobbet, och sedan är den veckan liksom slut… Men, det löser sig. Nog.


Det rullar liksom på ganska bra nu, det så kallade livet, och jag har mycket hellre fullt upp än för lite att göra, så jag klagar inte, men bloggar uppenbarligen inte så vidare frekvent heller – men jag rullar fiiiint!!! Jag konstaterade nämligen i förra veckan att om vi skulle hinna byta bil i lagom tid innan vintersäsongen så skulle det ske nu, för sedan har jag nästan inte en enda obokad dag, inklusive helgdagar, innan mitten av oktober! Sagt och gjort, och nu står han här utanför, finaste Limmon! Acun har tjänat oss fruktansvärt väl men jag har bearbetat utbytet av honom under en tid nu eftersom vi har vissa behov som han inte riktigt uppfyller längre, så det känns okej, särskilt nu när jag bevisligen vet att jag bytt upp mig (och inte som sist när jag tvingades sälja gamm-95:an för att Mattias kommit hem med ”traktorn”…!), och hoppas att han ganska snart får någon ny att tjäna och som kan älska honom lika djupt. Han ligger på Blocket för övrigt. ”Billigast på Blocket…” vilket på samma gång är både ett hån och ett kap.


Nåväl, Mio har haft sitt försenade barnkalas ikväll och det är dags att röja undan lite efter det, och samla kraft till att sätta sig i skolbänken (soffan) igen.


Limmon i dimman