Betty gör sig fin för en kille!

Om några veckor ska Betty på dejt med en kille, Adrian! Och vi ska i samma vända på husvagnstripp till Dorotea tillsammans med en annan familj, som då är ägare till Adrian - en veteranhusvagn av annat märke och mindre storlek men som Betty ändå vill göra sig fin inför. Det är åtminstone vad jag tror och därför mitt argument till att ha ägnat dagen åt att piffa upp henne... Fast det krävdes knappast något argument för dels var färgen som köket nu målats i på extrapris på Fresks (vilket Mattias mycket väl kunde förstå!), dels har vi ju semester (och jag har ägnat torktiderna åt gräsklippning).


Köket, som när vi köpte henne var polkagrisrandigt, och sedan dess liksom övriga vagnen varit vitt med svarta luckor, har nu blivit ljusblått/turkost. Den skåpdörr som fattas ligger på köksbordet och torkar om insidan. Detta innebär att jag släppt alla tankar på att byta vagn för just nu vill jag aldrig, aldrig sälja henne! Hon blev så fin! Och det blir definitivt inte mer än en dejt med Adrian nu i sommar, det ska mamma se till! 

Under den sista semesterkvällen, när internetmottagningen var så dålig att det var tur att vi hade det egna mobila hemnätet med, beställde jag tyg att sy nya gardiner av med, för förnyelsen och för att de andra efter tre säsongervlivit så blekta, så tro inte att husvagnsinläggen är slut bara för att långsemestern för i år är slut! 

Soundtracket till denna semester har varit Halmstad med Linnea Henriksson

Men semestern är nu till ända.
329 mil i bil.
Hansan står kvar.
De flesta växterna är välbehållna (tack Kristina för det!).
Gräsmattan ska klippas.
Tvätt i massor ska tvättas.
Betty ska fixas. 
De två kvarstående semesterveckorna ska avnjutas på hemmaplan (förutom en tur till Sandra).

Den sista kvällen

Ikväll sover vi med regnbågen intill vid Ljusnan. Och surfar runt efter ännu mer husvagnsinspiration. Nog för att det ska bli skönt att komma hem imorgon men även den känslan kommer ju att gå över och då kan det ju vara roligt att lära känna nya sidor av Betty (och om bara tre veckor ska vi ut på vägarna igen)...