Med posten idag

Fullfräsh Pop skaljacka, det enda som saknas är ena "draggrejen" till ena fickan. 186 kr inkl frakt. Älskar Tradera! Fast Mio vill hellre ha en skinkjacka så det får bli nästa span...

VA(F)B

Viktor har nog hostat mer än inte under den gångna natten, vilket nu varken märks i form av just hosta eller på humör. Annat är det med mitt humör efter alldeles för lite sömn, grådassigt töväder, en rastlös son och en lång oplanerad hemmadag.

Jag tycker faktiskt att mina barn är ganska friska av sig, det är Viktor som emellanåt besväras av långdragna förkylningar men desto vanligare är dagens fenomen - vård av friskt barn. Antingen så får jag den sista dagen innan återgång till skola/förskola eller också får jag den första dagen då det inte riktigt hunnit visa sig om sjukdom verkligen bryter ut. Samma sak var det i fredags då Mio ringde på torsdag em och var hängig och ville bli hämtad men som på vab-fredagen var kärnfrisk igen. Det går så mycket sjukdom nu att det känns dumt att chansa men samtidigt har jag en så stark arbetsmoral att det känns dumt att vara hemma när det egentligen inte behövs.

Nåväl, jag ska väl spendera min dag med sonen nu i alla fall, bygga lite pärlplattor kanske, och dricka kaffe, vilket behövs...

Kortis

Igår läste jag om vårtrötthet och kanske är det det jag drabbats av för jag minns inte när jag senast lade mig efter 22. Däckar helst kring nio. Mattias är likadan.

I alla fall har jag haft avslutning på skidleken ikväll och det var trevligt men alldeles för varmt för täckjacka och urusla spår (5+ ute) så jag är glad att jag i övrigt är färdig med "måste"skidåkningen.

Det är ju för tidigt för vår men det vore inte så dumt ändå om nu vädret ville hålla i sig, förutom den lilla detaljen med Sörböles skridskobana till väg då förstås!