Mjösjön 29 juli 2011

Mios nya rum

En del av Mios nya rum, med öppen dörr (även denna utan foder) ut mot vårt sovrum. I hörnet till höger om fondväggen ska en fullstor garderob placeras (köps imorgon men kag vill inte vänta med bilder till dess) och taklampan på det röda bordet ska förstås sättas upp.
 
Fotat från dörröppningen,vilket innebär att garderoben ska stå i hörnet till vänster. Legot är på plats i lådan under sängen och kuddvarianten till ryggstöd som jag sytt är uppsatt. Till höger om sängen är fönstret som syns på nästa foto.
 
Tavlorna på skrivbordet ska sättas upp, liksom traktorerna på golvet, men Mio är lika nöjd ändå, med att ha fått ett eget rum där det går att stänga dörren om brorsan och där man kan ligga och kika i böcker på morgnarna innan någon annan hunnit vakna.

Viktors egna rum

Viktor fick tjuvstarta och flytta in i sitt nya rum redan tidigare i veckan men enbart för att sova där så när alla leksaker väl kom på plats igår var han minst lika exalterad som oss andra. Hans rum är det minsta, men tanken är att barnen ska få nyttja vårt rum utanför när så behövs. När vi väl inreder vårt "riktiga" sovrum (om inte mer än några år hoppas jag) ska de få vårt nuvarande sovrum fullt ut, med tv och soffa och plats för stora legostäder och kompisar och så. Även här fattas lister och sånt, ordentlig taklampa och lite tavlor.
 
Rummet sett från dörröppningen. Den bruna skivan är ett fönster men vi har inte isolerat runt det än och heller inte införskaffat någon rullgardin, så därför är dte stängt så länge.