Sista februaridagen

Jag håller fast vid vårkänslorna, därför har jag jeansjacka på idag! Inomhus... 

I övrigt hörde jag fågelkvitter i morse, jag som annars aldrig tänker på om det är fågelsång omkring mig, och skymtat sol har jag gjort så jag hoppas att helgen blir ljus och fin, jag behöver det!

Vår var hälsad!

Hur vore det med ljusa vårkvällar då man kan vara ute och påta/springa/gå/snickra förstukvist/bygga växthus/måla taknock/bara vara...?

Istället sitter jag inne, sötsugen trots att jag nyligen svept fyra stycken kiwi, och kommer liksom inte till ro i boken jag köpte och påbörjade igår. En ångestkväll bland många andra med andra ord, men jag inbillarb,igbatt allt blir så mycket lättare bara våren kommer och man kan vara ute på kvällarna på ett annatvsätt igen!

5en ljusglimt är däremot att jag sprang 5 km (inomhus) för första gången sedan förkylningen idag! Tydligen är det tillsammans med några gymnasiekillar man ska träna för nytt rekord satte jag; 25.11! Exklusive de tre pauserna som krävdes för att mina lungor som visst vant sig vid bekvämligheter, skulle palla med. Tränas upp ska de dock för 25 blankt, utan pauser, ska jag fixa innan utesäsongen tar vid och en mörk och halvdeppig vinterkväll som denna känns våren riktigt långt borta, tillfällena till löpbandslöpning riktigt många,och chanserna därmed ganska stora... Nya skor behöver jag dock för jag har slitit ut hälkappan på den ena.

Förresten blev det veckans vegomat idag; typ chili con carne (vita bönor, zetas eko.bönmix som jag älskat ett tag och krossade tomater) fast med röda linser istället för kött! Turkisk yoghurt, sallad och nachos som fanns kvar i skafferiet åt vi till och åtminstone jag tyckte att det blev mycket lyckat!

"Det finns inget jag behöver som är någon annanstans...

...jag skulle kunna dö nu med kinden mot din hals"

"Hela huset" med Veronica Maggio och Håkan Hellström. En väldigt fin sång tycker jag!