Date

Det hör inte till vanligheterna men om en stund ska vi gå på konsert, jag och min man. Jack Wreeswijk på plats i Bispgården. Och chokladhjärtan i handsfacket att överraska den bättre hälften med, för finchoklad klassar jag knappast som godis. De nysnaggade småtussarna (inte mitt verk, men jag börjar vänja mig) lämnar vi tryggt här hemma i farbror E:s förvar.

Kvällste

Dagen har kantats av huvudvärk, oförtjänt eftersom jag drack minst igår. Det har blivit bättre under dagen iaf så nu ikväll har jag börjat måla fönstren till barnens blivande sovrum. Vi saknar för tillfället både fönster och dörrar för att komma vidare i reglandet av väggar. Planerar att måla ett lager till innan kvällen blir natt för salen är sedan länge ett kaos och därför skulle det vara så skönt att få flytta upp nångång!

Morgonkaffe

Jag är inte van sena kvällar, eller sena morgnar heller för den delen. Var ute igår och lyssnade på Mattias kollega, dansade lite med men som Mattias sade; det känns bättre att dansa på bortaplan. Eller på zumba. Jag hade trevligt i alla fall, och i detta nu kommer mina föräldrar på snabbvisit! So long!