Tog mig iväg till träning men borde nog hellre ha avstått, för...

...när man (han) för en gångs skull lyckas/misslyckas med bedriften att snedställa BÄGGE bilarna i glashalt Adl'berg och hindra övrig trafik, ska den övriga trafiken givetvis bestå av en ambulans! Det är sannerligen tur att det finns resurser (svåger B)! Och nej, ambulansen hade inte tillkallats för att plåstra om min Acun men tackar som frågar; han klarade sig undan med en lättare chock, enstaka skrubbsår och en bula i regskylten. Herrns egen bil ska vi däremot inte tala om, mest för att han inte ens fick en fjuttig liten skråma...

Vill, borde, måste

Ska (och borde) åka och träna men ack, så mycket roligare det hade känts att fä slå in julklappar och äta julgodis istället! Har riktigt dåligt med motivation för tillfället.

Måndag

Erkänner glatt och villigt att barnet i mig älskar snö. Mattias och hans bror, som jag igår kväll lekte med barnens skoter tillsammans med, kan intyga. Kylan däremot, ve och fasa, kan gärna få stanna vid -10 ungefär. Tyvärr väntas tö om bara några dagar har jag hört, men men, vintern har ju bara börjat! Och vackert är det!