Vad är det med mörkblått?!

 
Jag har fastnat för färgerna mörkblått och petrol. Jag vet inte om det är mode, smak eller någon slags kombo men jag har numera plånbok, tröjor, höstjacka, gårdagsshoppad vinterjacka, en sal och en man i mörkblå toner. Bland annat. Nyss beställde jag dessutom den blå tapeten från förra inlägget till mitt blivande sovrum! "Oriental brocade" från Boråstapeters kollektion "collected memories". Älskar den! Mer än den med rosor, och Mattias likaså, faktiskt. Tvetydig mening med flit... 

Faktiskt hade jag nog valt mörkblå bil med om jag hade fått välja. Jag mötte en sån idag, en mörkblå ny95:a, och vore det inte för att min Limmon har en färg som visat sig vara så himla tacksam mot smuts hade jag nog ångrat mig! Men det är klart, det kanske går att få för mycket av det goda, även när det handlar om mörkblått, så ljusblå bil kanske var det bästa på flera sätt?!
 

Tapeter!



Åh vad jag suktar tapeter nu för tiden! Till rummen jag inte har. 

Till och med idag är det rabatt lite här och var så det kanske är läge att slå till, om inte annat så för att öka motivationen till att bygga klart...!?

Tapeten till vänster är given i alla fall, den ska sitta på lilltoan som en hyllning till en liknande tapet som hänger på mina föräldrars sextiotalstoalett.

Nytt 2015





I våras byggde vi förstukvist, en av sommarens sista dagar köpte vi ny(are) bil och nu i helgen har vi bytt ytterdörr! Numera har vi en dörr som utan särskild "knicks" går att stänga, där handtaget återfjädrar och som har fönster!

Kvar till 2016 är att måla resten av förstukvisten och dörrfodren vitt (vilket jag alltid tjatar om så att ingen ska tro att jag har dålig smak!) och så hoppas jag få yttertaket målat i samma gröna nyans som ytterdörren.