Grattis på namnsdagen!

Jag har namnsdag idag. Därför har jag och Helena, som också har namnsdag idag, lunchat ute.
 
Jag messade Mattias i förmiddags om att jag kan tänka mig en Sankt Bernhardshund i namnsdagspresent (för nåt är jag väl ändå värd när det namn mina föräldrar valde åt mig uppmärksammas lite extra), men han har inte svarat. Jag erbjöd till och med att han kunde få behålla halva, så att det inte blir en så dyr present, att han kunde ta med sig den på jobbet om dagarna då att den slipper vara ensam hemma och så, men inget svar alls som sagt.

"det är blommor som har fångat mig"

 
Fina perenner utifrån som jag "gav" till Mattias igår, blåbärsris att stjäla ifrån till frukostfilen och så min häftigaste orkide; som först fick en stängel med blad, en ny liten orkidé (som jag aldrig vågat klippa bort), och som nu även blommar på båda stänglarna!
 
Och bara två dagar kvar till Gyllene Tider i Sundsvall, min gamla cd-skiva går varm i bilen!

Nytt rekord!

Idag talade min träningsapp om för mig att jag slagit nytt rekord - i att vara långsam! 9,5 km på 1,17...

3,5 km var vägen genom skogen fram till Kilen (det var för att kolla det som jag valde det hållet), sedan sprang jag en bit till efter att jag kommit ner på landsvägen men sedan blev jag less så hemvägen GICK segt. Åt hallon och plockade blommor gjorde jag, men jag hade flyt för bara en liten stund efter att jag kommit hem började det regna och gör så än. Hade jag haft barnen eller inte passat på att ta friskvårdstimme i slutet av dagen hade jag blivit blöt!