För de som undrar...

...så har mina föräldrar varit gifta i exakt 30 år just idag. Själv har jag 28 år, 9 månader och 12 dagar kvar till jag möjligtvis kan fira detsamma. Grattis till dem, bra jobbat.

För övrigt är det denna vecka 7 år sedan jag tog studenten (på lördag) och 1 år sedan min examensdag från Miun (också lördag), dessutom tar Emil studenten på onsdag så har jag tur blir det mycket firande! Det var väl därför lika bra att jag och kollegan sket i att vara nyttiga och tog en extra bit av vetelängden som avslutning på lunchen... 3 veckors strikt LCHF blev det denna gång.

Helg till ända

Jag har varit i Sollefteå, för ovanlighetens skull. Crousing, bilutställning och campingliv. Har än en gång insett hur gärna jag skulle vilja kunna dansa, och våga göra det, så nu blir det hårdträning inför Hammarbacken 2/7!

Sitter för tillfället med armarna i kors (förutom när jag skriver) och inväntar förslag och tillagning av middagsmat - är det morsdag så är det!

En tvådagars arbetsvecka väntar och jag tvingar ur mig några ironiska små tårar över att jag inte får jobba mer än så...

Today is a good day

 

Älskade lill-Mio, knappt fyllda fem, har idag lärt sig cykla. Elogen går till hans tålmodige pappa, som även mutat honom med en cross.

 

Hädanefter går ingen säker på den grusade byvägen!