Onsdag

Jag läste just att Ricky Martin kommit ut som gay. Jag blev ungefär lika förvånad som när Peter Jöback kom ut... Jag hade hoppats på ett intag av nyheter av lite mer "klass" men båda lokaltidningarnas hemsidor ligger nere tyvärr.

Idag skrivs intervjuguide här hemma, något som visade sig vara mycket svårare än jag trott, därför har jag tagit paus. Stackars Viktor sitter i mitt knä, superförkyld men han sjunger och dansar ändå (och låter nästan bli tangenterna). Han sov tack och lov ganska bra i natt och jag, jag tvärslocknade vid 21.30 igår och hörde knappt väckarklockan utan sov vidare tills Mattias kom hem från dagis och började väsnas.

Är det idag som kallas dymmelonsdagen? Eller är det askonsdagen? Någon kan uppenbart inte sin bibel...

Zzzz...

1. Jag orkade alls inte plugga så ambitiöst igår kväll som jag tänkt mig.
2. Jag ljög litelitelitegrann när jag skrev att barnen var friska. Viktor var nämligen litelitelite snorig, något som eskalerade under kvällen och fick honom - och mig - att vakna si sådär 200 gånger i natt (liten överdrift). Mattias kom hem vid 01.40 och dessförinnan hade jag varit uppe hos Viktor ett tiotal gånger men bara lyckats somna vid ett enda tillfälle. Jag tror inte att jag behöver tillägga att jag är trött idag. Jag har skjutsat Mio till dagis och överlåtit vabbandet åt Mattias men sömnbristen gör mig deppig och jag har alls inga höga förhoppningar om att lyckas hänga med i uppsatsplaneringen idag heller.

Prisa Byggare Bob!

Nu har jag fått sitta någolunda ostört vid datorn i en dryg timme så läget känns lite mindre kaosartat. Viktor har sovit och vad Mio sysslat med syns nedan, både i form av leksaker och på tv:n...

Nu ska jag ägna mig åt bebbarna och (försöka) låta skolarbetet och tankarna på det vila tills ikväll. Nyponsoppa, skorpor och promenad härnäst.