Mmm, gott!

Jag har köpt godis idag, för att jag är vuxen och får göra sånt, men kanske mest för att jag var och fortfarande är så jäkla sugen! Dumt nog (?) så lockade jag Mattais med detta, förutsatt att han (och jag) jobbar på bra med renoveringen ikväll. Nu är han dock ute och hänger i traktorn med sin bror så innan renoveringen startar och jag därefter kan stilla mitt begär har det nog gått åtskilligt med timmar... det kommer åtminstone att kännas så.

En annan vuxen grej jag gjort idag är att jag börjat pensionspara. Och igår gick jag med i facket, var ska detta sluta?! Tur att jag har godiset att sukta efter för hur vuxen jag än försöker intala mig att jag är som köper godis för att jag får, så känns det ändå mest bara barnsligt att inte kunna stå emot ett sockersug på en torsdag.

På en rastplats i Norrlands inland

Tålamod...

Det blev inga traderafynd, jag hade inte tålamod till det. Men väl en beställning från Lager157 på majoriteten av de delar som fattas till barnens höst- och vintergarderober. Samtidigt underhöll jag mig även med diverse youtubeklipp med Kristoffer Appelqvist, Soran Ismael och Hasse Brontén, så med ett leende på läpparna går jag nu till sängs.