Det fungerar!

Internet är återvänt! Min kontakt med omvärlden, och dennes kontakt med mig, är tillbaka. För både studiernas och nöjes skull så känns det bättre. Mest för nöjes skull just nu faktiskt, resten av tacksamheten kommer väl på måndag.

Jag firar med en bild av mig i skjortan jag köpte tidigare idag (mobilbild från Lindex provrum), ser jag inte anständig ut så säg?! Förutom att jag ser helknasig ut som spegelvänd då förstås...

På skolan, igen

Det löste sig med internet där hemma, det var tydligen deras eget fel. Rättare sagt så tror jag att det löst sig för ingen är ju hemma och kan testa... Det och att vaktmästeriet stängde kl 12 och omöjliggjorde planen att skriva ner intervjun snabbt som sjutton för att hinna lämna tillbaka inspelningsutrustningen, gjorde att jag inte alls fick en lika stressig dag som jag hade räknat med. Istället hann jag lugnt och fint (polisen har ju extra trafikkoll denna vecka) åka till lillänge när intervjun var klar, en sväng på systemet och ett Lindexbesök. Jag har gett mig 1000kr i budget för att hotta upp garderoben lite inför jobbstarten, och nu har 79.50 investerats.

Efter lillänge blev det lunch med två ur klassen med som jag sprang på här på en annars ganska öde skola men nu ska jag skriva lite om intervjun innan det är dax att åka österut igen.

På skolan

Vårt internet hemma försvann igår. Det är ju över ett år sedan vi flyttade från stan och även om Mattias väntade in i det längsta på att adressändra fakturan från bredbandsleverantören så gjorde han det ändå till sist, vilket syns på de senaste fakturorna vi betalat. Ändå stängdes internet av igår för att minst en faktura återsändts till dem, förmodligen den från i februari och då spelar det tydligen ingen roll att både den och de två efter är betalda. Kundtjänst öppnat precis nu så jag hoppas Mattias fixar så de öppnar det för oss snart igen. Tur i oturen så är jag i Östersund idag. Det är mest för uppsatsens del som jag behöver det, slösurfandet vore det nog bara hälsosamt att tvingas vara utan för ett tag.

Strax ska jag åka och göra sista intervjun, sedan ska jag tillbaka hit och skriva ner den innan jag beger mig hemåt för helg och valborg. Jag ska hjäpa till i serveringen på majbrasan hemmavid, sedan blir det kanske en tur i veteranbilen med familjen eller nåt. Jag hade gärna gått och dansat till GePes men han som jag vill dansa med hade ingen lust till det tyvärr. Å andra sidan vet jag inte om jag skulle orka, klockan ringde 05.30 imorse och även om den som vanligt skulle ha ringt vid 06 så är nog risken stor att jag slocknar under filten i baksätet på v4:an långt innan barnen gör det.