2015 vs 2016

2015 har varit ett riktigt bra år. Ett av topp tre i mitt liv skulle jag säga, och precis som de två andra på topp 3-listan har det varit ett år med både ups and downs och kanske är det just kombinationen som behövs för att man ska uppskatta och minnas ups:en.

2015 var året då jag fyllde 30 och Mattias likaså. Det var året då vi tillsammans åkte till Egypten och jag och barnen själva åkte på husvagnssemester. Just Egypten är jag extra glad över med tanke på hur läget i världen utvecklats sedan dess, har verkligen ingen längtan bort just nu. 2015 var också året då vi köpte Limmon och året då jag kom att trivas både som sämst och bäst hittills på mitt jobb, i nämnd ordning tack och lov. Bland mycket, mycket annat jag minns och inte.

Jag tror att det blir svårt för 2016 att toppa -15 och har därför inga större förväntningar på annat än melankoli, tandläkarväder och svenssondagar - men jag älskar mitt liv och underskattar verkligen inte vardag heller! Jag har heller inga egentliga nyårslöften i syfte att nå några mål, förutom det vanliga i att bli nyttig igen och att förhoppningsvis träna lite mer motiverat och med bättre effekt än tidigare, men det skulle onekligen vara kul att fixa Vildhussloppet till exempel! I övrigt är det väl som de säger, att den som lever får se. 

Kvällen ska firas med gamla och nya bekantskaper och kanske en del kinaschackande, och blir förhoppningsvis till belåtenhet. 




Gott Nytt År tillönskar jag den som behöver och vill!

En bild från igår



Hoppas att min stora lilla pappa tycker att det är okej att bli uthängd på detta sätt, men det var ett så fint kort på honom och svärfar, förlåt, "tomten". Barnen satt till höger i bild men de klippte jag bort. Inte för att de inte var fina nog men för att resten var ännu finare. Älskar min sneda julgran, mina föräldrars piano som jag lånat, mitt linneskåp och i övrigt mitt Hansan. Glad att ha fått fira julen hemma i år!


God jul!