Sollefteå Big Meet





Plötsligt händer det...

...att det inte är jag som tvättar bilen! Å andra sidan fick jag duka av frukosten, packa husvagnen (och jag hade fel igår, det var ingen lätt packning för massor av husgeråd var urplockat sedan i fjol), klä barn, välja klänning åt mig själv (det absolut svåraste) och säkerställa att vi inte glömt något viktigt. 

#semestertobe

Tyllkjol, kakel i husvagnen och schackrutigt campingbord...

...är några av de ting jag fixat idag, när vädret ändå inte bjudit mycket till uteliv. Fast det förstås, jag trotsade duggandet (innan det blev ihållande) och sprang 5 km för andra gången sedan bröstmuskelinflammationens intåg i mitt liv med, och tvättade bilen åt Mattias. Barnen har bakat chokladbollar och fått lära sig mer om när rocken kom till Sveg, vilket resulterade i ny frisyr för Mio.

Imorgon ska här cruisas i nylacke-Sessan men med tanke på väderprognosen kommer varken rusdrycker eller finskor att behövas då regnet kommer att ge oss all tänkbar väta att fukta fötter och strupe med, så det blir en lätt packning; husvagn, sängkläder och så chokladbollarna förstås! Och det glada humöret, inte att förglömma.