Idag hänger regnet i luften men igår var det fint.





Han som höll mig vaken flera timmar i natt men därefter lät mig sova till 9.40 (!) och jag var i Hammarstrand igår och förlustade oss. Vi gick promenad (jag i kortbyxor!) och tittade på trädgårdar. Därefter gick vi på apoteket där Viktor satte på sig solglasögonen själv på ovan vis. Faktum är att han sedan åkte runt så även inne på Ica, min lilla godis!

I eftermiddag ska årets första grillmiddag äga rum och därefter ska jag hänga i serveringen vid Hanneforsbrons majbrasa. På återseende i maj!

3 skäl för att köra automat

3. Man slipper vara i valet och kvalet över ifall 2:an eller 3:an är bästa växel att köra med i rondell (och 1000 andra tillfällen som man först efteråt insett att man tvekat över växelläget inför).

2. Man kan träna hur hårt som helst på gymmet utan att känna att benen skulle ha skakat och värkt vid varje växelbyte/kopplingsnedtryckning.

1. Man kan koncentrera sig helt och fullt på att bromsa och väja för mötande trafik mitt i Ad´lberget (spegelbacken) utan att dessutom behöva komma ihåg att koppla och växla ner.

...

Mitt i förkylningstider med vab och utebliven träning, jämmer och elände, ringde en släkting in law och gav mig ett hedersuppdrag så trevligt att jag inte kunde annat än att tacka ja!

Undrar just vad jag ska ha på mig?!