Vecka 9 to be

Kalendervecka 9, verkligen inget annat.

Dagarna går och humöret varierar. Fina dagar när solen skiner, som på bilderna från Östersund igår, och bara en vecka till lite ledigt nu. Viktor och jag ska åka till Malmö och vara moster och kusin några dagar. Sedan fyller jag år igen, tänk att det är ett helt år sedan Egypten redan! Och tänk så mycket som hänt sedan dess, i världen och här hemma. Men det är väl det som är det så kallade livet. 







Och sedan är det ju snart påsk och vår på riktigt igen, hinner inte riktigt med.

Och på frågan om varför jag är uppe nu på en söndag?! Vet inte riktigt men jag älskar att njuta av de tidiga, lediga helgtimmarna innan resten av gänget stiger upp. Nu är det bara jag och Grey! Och Anastacia förstås...

Kom änglar

"Den vackraste stunden i livet var den när du kom, och allt var förbjudet, och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om, för det ekar i huvudet. Och det blod som jag trodde var stilla, det fick du att rinna, den uppgivna röst som jag nyttjat så illa fick du att försvinna..."

Winnerbäck, givetvis

På botten




Bilderna är varken begripliga eller rättvisa och jag tänker inte ens försöka mig på att förklara dem. Poängen är att efter att vi förra helgen fick hjälp med att lyfta in skivor genom fönstret i vårt blivande sovrum (enda sättet), har det börjat hända saker där uppe igen!