Vilken tur att snön ligger vit idag igen!

Jag har sådana planer för hur mycket jag/vi ska hinna med uppe idag, är rädd att jag kommer att bli besviken! Vädret är på topp i alla fall, för att vara inne...

Ljus och kärlek!

Inte nog med att jag, efter att barnen lagt sig, hann springa mina 5 km (på 32 min, utan att få ondare i benhinnorna än att jag kunde fortsätta springa) INNAN DET BLEV MÖRKT utan jag hann efter hemkomsten även dra med mig Mattias ett varv runt på gården och inspektera buskar och träd! Både äppelträden och de andra växterna jag planterade i fjol tycks ha överlevt och jag längtar till det blir säsong igen så att jag kan så och plantera, klippa gräs och gå runt och bara njuta av allt det vackra. Hansan är verkligen min plats på jorden. Nu ska jag duscha av mig både svett och en påskgul, värmande ansiktsmask som jag lagt på. Sedan blir det kvällsfika; fil, flingor, solros- och linfrön, en av fördelarna med att träna på kvällstid för det smakar aldrig lika gott som då.

999

Kents nya, fina sång! Och ikväll ska jag klippa min Tise till samma frisyr som Jocke Berg (faktum är att han redan har den men att det nu blivit för långt).